Heb je behoefte aan persoonlijke hulp?

Individuele coachingsgesprekken, live en online


Je bent voor jezelf begonnen of hebt plannen. Er komt veel op je af. Er is twijfel. Je bent op zoek naar professionele hulp.
Als je liever niet samenwerkt in een groep of op vaste trainingsdagen, dan kan ik je helpen met dit aanbod. Koop vooraf je uren in, plan ons overleg ruim van te voren of gebruik ze juist last minute bij concrete vraagstukken en je hebt altijd je eigen businesscoach aan je zijde.

Wat levert je dat op?

 • Rust en zelfvertrouwen, dat vooral
 • check
  Plus een kritische blik over je schouder
 • check
  Feedback op je acties en je plannen
 • check
  De durf om grotere stappen te zetten
 • check
  Groei als mens én puur zakelijk
 • check
  En je hakt makkelijker knopen door

Voor wie?

Daarom is dit programma vooral geschikt voor die-hart-ondernemers die inhoudelijk veel bagage hebben, soms groot durven te denken maar toch af en toe dat stemmetje hebben: doe ik het wel goed? Dan maakt het niet uit of je drie jaar, dertien jaar of dertig jaar ervaring hebt. Hoe langer je meedraait, des te vaker zul je gevoeld hebben dat het soms best eenzaam is ....
Een businesscoach lost dat op.

Waarom bij mij?Klanten benoemen dat ze bij mij rust en vertrouwen ervaren. Onze gesprekken zijn even een pas op de plaats, direct de diepte in en goede afwegingen maken. Ik ben creatief en betrokken bij jouw bedrijf, maar ik ben ook uitermate pragmatisch: hoe doen we dat dan allemaal?

Bonus

En ik heb een bonus voor je die ik niet weggeef, maar die wel onbetaalbaar is; ik introduceer je in mijn netwerk.

In de afgelopen jaren is er altijd wel iemand die jou verder kan helpen of juist op jouw dienst zit te wachten.

Twijfels?

Ik kan me voorstellen dat het een hele stap is, zo’n businesscoach voor jou alleen. Maar juist dat ‘jij alleen’ is de kracht van dit aanbod. Het kost je weinig tijd, je krijgt de volle 100% aandacht en respons en je mist nooit een afspraak omdat we die gewoon verzetten, mocht er wat tussen komen.
Of vind je diep van binnen dat je het eigenlijk gewoon allemaal zelf moet kunnen? Jij bent toch de ondernemer? Tja, daar kan ik wel wat op zeggen. Want fietsen leerde je ook met een steuntje in je rug. In je eerste baan werd je hoogstwaarschijnlijk ingewerkt voordat je werd losgelaten. En een president regeert toch ook niet in zijn eentje?

quote-left

Jolanda bezit de gave om op een hartverwarmende, methodische en heldere manier tot de essentie van ondernemerschap te komen en mij hierin te helpen.

Ik waardeer haar bereidheid om persoonlijke ervaring, kennis en netwerk te delen, met energie, wisselwerking en grip op tevreden klanten als resultaat. Sprankelend.
Wie wil dat nou niet?

quote-right

Eline Ruinemans,

Elineconsult.nl

quote-left

Jolanda is een geweldige sparring-partner die in staat is om goed te luisteren. Aanvullend ontving ik op gepast tempo praktische handvatten maar ook kritische reflectie vragen. Ook als spreker is Jolanda aangenaam om naar te luisteren. Terwijl ze praat is de luisteraar al bezig om het om te zetten naar eigen mogelijkheden.

Gun jij jezelf groei in je ondernemerschap en in je vaardigheden dan kan ik je aanraden contact op te nemen met Jolanda Wicherson.

quote-right

Hessiëlle van Dam,

De Waerdmeester

Tarief: € 1200

Wat krijg je hiervoor:

 • 1
  10 uur coaching. In de praktijk zijn dat ruim tien gesprekken, want er zijn ook wel eens korte calls tussendoor.
 • 2
  De eerste keer ontmoet ik je het liefst persoonlijk, live. Ik nodig je daarvoor van harte uit in mijn kantoor in Emmeloord.
 • 3
  En je krijgt aan het begin van het traject gratis een DISC-gedragsanalyse ** t.w.v. € 250. Daardoor krijg je beter inzicht in jouw voorkeursgedrag, je valkuilen en kun je beter kiezen wat echt bij je past.
 • 4
  Inhoud en data bepalen we samen, gemiddeld 1x per maand. Dit pakket is een jaar geldig, zodat ik je wel een beetje push om voortgang te blijven boeken.
 • 10 uur advies
 • check
  Persoonlijke intake
 • check
  Incl. DISC-gedragsanalyse
 • check
  1 jaar geldig

** Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. DISC geeft mensen een diepgaand inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie.

Tot slot:

Keiharde doelen over jouw omzet of aantal klanten ga ik je
niet geven. Ik ga je ook niet opzadelen met mijn methodiek,
ondanks dat ik al tien jaar de kost kan verdienen voor ons gezin.
Ik help je wel om te groeien. Samen kom je altijd verder dan alleen.
Veel van mijn klanten kwamen véél verder dan ze hadden gedacht, dus lees ook zeker even wat zij over me zeggen.

quote-left

Jolanda legde al in het eerste gesprek precies de vinger op de zere plek. Best confronterend, maar zonder pijn geen groei 🙂 

quote-right

Roelinde Bolt

denieuweaanpak.nu

Twijfel je nog of je toch liever in een groepstraject zit, waarbij je elkaar als groep extra ondersteunt?
Bekijk dan voor de zekerheid het programma ‘Klanten vinden en verbinden’.

Hebben wij de klik?

Maar uiteindelijk gaat het erom dat wij een klik hebben samen. Of dat zo is, weten we allebei snel genoeg als we een telefonische kennismaking inplannen, gratis en vrijblijvend.

Laat je gegevens achter, dan mail ik je met mijn opties voor een belafspraak of ik bel je terug:

>
Scroll naar boven