Veel belangrijker...wat zeggen anderen over mij

Ik kan vertellen wat ik doe, maar ik laat liever mijn tevreden klanten spreken. Op deze plek nodig ik je uit je ervaringen met mijn workshops, lezingen of individuele gesprekken te delen.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Een goede business coach is essentieel

Als er iemand is die voor mij het verschil heeft gemaakt in mijn ondernemerschap dan is het Jolanda wel. Zoals iedere startende ondernemer weet, is voor jezelf beginnen -op zijn zachts gezegd- spannend. Het begint met weten wie je bent, weten welke merk-waarden jou uniek maken en haarscherp weten hoe jij van nature voor anderen echt het verschil maakt. Dan komt er, hoe dan ook, een moment dat je door je eigen angst heen moet breken. Inmiddels werk ik nu alweer bijna 2 jaar voor mijzelf. En ik mag wel zeggen: zeer succesvol. Ik heb op dit moment meer vraag, dan dat ik aankan. En de trajecten die ik doe, passen precies bij mij. Daarom geeft mijn huidige rol mij ontzettend veel energie en ontwikkel ik mijzelf ook maximaal. Om hier te komen was niet altijd makkelijk. En ik heb zeker ook een aantal hobbels moeten nemen. Ik weet niet of mij dit ook gelukt was zonder Jolanda. In de opstartfase als ondernemer is een goede business coach, zoals ik er nu op terug kijk, essentieel. Op de momenten dat het er op aankwam kon ik altijd even sparren en wist Jolanda mij precies op het juiste moment met het juiste netwerk in verbinding te brengen of hielp het mij om een vraagstuk net vanuit een ander perspectief te benaderen. Inmiddels is Jolanda opnieuw mijn business coach. Ik ben namelijk van mening dat je door gezamenlijke co-creatie ook altijd verder komt. Voor mij is Jolanda dan de perfecte business partner!

Mireille Veenhuis - Merkwaardig Verschil

Tips die vrijwel direct tot opdrachten leiden

Met de hulp van Jolanda heeft mijn eigen bedrijf echt een kickstart gemaakt. Hoewel de meeste ingrediënten wel aanwezig waren, miste ik focus. In een paar gesprekken met Jolanda kreeg ik scherp wat mijn toegevoegde waarde is en wat ik echt leuk vind, en dat doe ik nu met succes! Jolanda gaf ook praktische tips voor klantgesprekken, die vrijwel direct tot opdrachten gingen leiden.

Mede daardoor is het me gelukt om in een jaar tijd mijn bedrijf goed op de rit te krijgen. De gesprekken met Jolanda geven rust en vertrouwen, maar ze is ook kritisch op een opbouwende en prettige manier. Doordat ze altijd kansen ziet, is het niet moeilijk om een zwakke plek om te buigen naar een kans tot groei. Echt een steun in de rug die een (beginnend) zelfstandig ondernemer nodig heeft!

Marije Schaafsma-Tilstra - Coach, motivator en verbinder

Niet bang zijn voor de waarheid

Al met één gesprek wist Jolanda bloot te leggen dat mijn focus niet op de juiste doelgroep lag. Door haar eerlijkheid ben ik aan het denken gezet en heb toen een radikaal andere keuze gemaakt die heel goed uitpakt. Als je verder wilt komen en niet bang bent om de waarheid te horen, dan is Jolanda de juiste keuze.

Erica Pierik - Freelance tekstschrijver

Jolanda weet de juiste vragen te stellen

Jolanda weet met haar zuivere zijn precies de juiste vragen te stellen. Ze weet je te raken, zodat je gaat voelen en nadenken over wie je bent en wat je te bieden hebt.

Binnen 2 minuten had Jolanda alles omgegooid en wat daarna kwam, klopte. Jolanda liet me vertellen wie ik ben, wat ik doe in mijn werk, wat ik creëer, waardoor cliënten bij mij bereiken wat zij bereiken, hoe mensen veranderen in datgene waar ze al zolang naar verlangen.

Nadine Carter - Specialist op het gebied van partnertherapie

Zonder pijn geen groei

Jolanda legde al in het eerste gesprek precies de vinger op de zere plek. Best confronterend, maar zonder pijn geen groei :). De gesprekken die we hebben gehad hebben mij vooral geleerd een andere mindset te creëren. Mijn dienstverlening heb ik scherper kunnen stellen en een nieuwe manier van klantbenadering leverde mij direct nieuwe opdrachten op. De manier van coachen vind ik betrokken en prettig. Daarvoor dank Jolanda!

Roelinde Bolt - Professional Organizer

Jolanda heeft mij onwijs in mijn kracht gezet

Ik vertel graag hoe geweldig ik mijn coaching met Jolanda heb ervaren. Ze zei een paar rake dingen tijdens onze eerste ontmoeting en op dat moment besloot ik haar te contacten. In een inspiratiesessie heeft zij zulke goede dingen uitgetekend n.a.v. het DISC-model. Ze heeft me geleerd om ernaar te kijken als mens, als mijzelf, maar ook in omgang met anderen. Door haar vragen, en haar vinger op de zere plek te leggen, heeft ze mij onwijs in mijn kracht gezet. Alles is enorm gegroeid. Er zit heel veel energie. Ik ben Jolanda heel erg dankbaar hiervoor!

Iris van Westering - Sales specialist

Direct meer klanten door structuur binnen de hele organisatie

Evert de Graaf - De Jong en Laan Accountants

Bij Jolanda krijg je het gevoel iets te hebben dat van waarde is

Vanaf de eerste ontmoeting werden wij al geïnspireerd door Jolanda. de manier waarop zij haar visie overbrengt en je aan het denken zet, is erg prettig en geeft ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van een eigen manier van werken met/volgens haar vernieuwende concep(ten).

Bij Jolanda krijg je het gevoel iets te hebben dat van waarde is voor iemand anders en haar vragen en inzichten zijn verhelderend en zeer praktisch toepasbaar.

Door haar cursus "Van gezocht naar gezien" werden wij weer met de beide benen op de grond gezet voor wat betreft het hoe en waarom van de marketing, die aan haar werkwijze ten grondslag ligt en werden wij meer dan voldoende toegerust om zelf 'een voor ons goed werkend' marketing systeem (als je t zo kunt noemen?) eigen te maken. Door haar nooit aflatende feedback worden wij nu nog steeds geïnspireerd.


Ik ga nu beginnen aan haar boek "Kickstart"! daarover dus later meer!

Hannah en Miguel Osorio - Gastheer en gastvrouw Sabroso

Helder geschreven en een echte Call To Action

Beste Jolanda,
Met zeer veel plezier en interesse je boek 'Geef je bedrijf een kickstart' gelezen. Van mijn collega, Henry van Dijk, kreeg ik het boek ter lezing, welke hij had gekregen tijdens een BNI-bijeenkomst. Inmiddels heb ik een aantal pagina's en onderwerpen voorzien van gekleurde Post-It velletjes om deze opnieuw te lezen, verdieping of voor toepassing voor mijn eigen werkzaamheden bij VWC. Het boek is helder geschreven en een mooie leidraad voor starters en reeds gestarte bedrijven. Een echte call to action!

Jos van Dalfsen - Vestigingsmanager en MT-lid VWC Group

Deel hier jouw ervaring

>
Scroll naar boven