Gratis Strategiesessie

Je hebt je eigen bedrijf. Waarschijnlijk werk je alleen. Je bekijkt online hoe andere ondernemers het doen. Je vraagt misschien advies aan een collega ondernemer. Het wordt er allemaal niet duidelijker van. Want wat is de beste stap voor jou? 

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf gaat groeien, dat je de juiste keuzes maakt. Dat je de beste vervolgstappen zet die je maar kunt maken. Op welke manier zorg je dat je minder onzeker bent, dat je het lef hebt om jezelf te laten zien......

Een gratis strategiesessie helpt.


​In ongedwongen sfeer gaan we sparren over wat voor jou op dit moment noodzakelijk is.

Ik stel je prikkelende vragen, deel mijn ervaringen met jou en geef je advies.

Ervaring leert dat dit uur de verandering kan betekenen tussen onrust en rust, tussen verliezen en winnen, tussen angst en vertrouwen. Tussen wantrouwen en vertrouwen .....

De sessie duurt ongeveer 20 minuten en kan via telefoon of online mét beeld via Zoom.

Meld je aan voor een gratis sessie

Als je je aanmeldt voor een gratis sessie ontvang je direct een intakeformulier met prikkelende vragen. Je staat hierdoor direct "aan". De vragen alleen al zullen je helpen om de eerste stappen in de goede richting te zetten.

Bonus

Als bonus ontvang je na onze afspraak regelmatig een nieuwsbrief vol tips en inspiratie. Je kunt je te allen tijde heel gemakkelijk uitschrijven en je e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden.

>
Scroll naar boven