Mentoring voor professionals en eenmansbedrijven

Ik ben de sparringpartner die met je meedenkt

Op weg naar meer regie over je bedrijf?

Je bent hoger opgeleid of selfmade ondernemer, en goed in je vak. Maar je mist iets. Noem het reflectie. Noem het leiderschap. Je weet eigenlijk niet precies waar je nu staat en je rolt in de richting die je al ging… terwijl je eigenlijk niet zeker weet of dat is wat je zelf wilt.
Sommige ondernemers willen groeien. Anderen juist focus en afstoten.
Iedereen wil terug naar het oude plezier… maar wel met verantwoording voor je team of je gezin.

Herken je dat?

Dan bied ik je aan om mee te kijken, mee te denken. Om in kaart te brengen of jij nog de juiste keuzes maakt. Keuzes die passen bij jou en die jou het gevoel geven dat het klopt. Dat is ons doel, dan kun je verder!

In real life en met liefde

Zelf ben ik al meer dan 20 jaar ondernemer maar ik heb daarvoor heel wat gezien en meegemaakt in het bedrijfsleven. Daardoor kan ik in een helikopterview met je boven je bedrijf gaan hangen. Niet direct in de cijfers, ook niet in de sales & marketing, maar eerst eens bezig met je doel, je passie en de dingen die jou tegenhouden. Spiegelen en luisteren, en dat vertalen naar verfrissende ideeën waar je zelf actie op kunt ondernemen.

Dit geeft je een idee van mijn CV:

Pak kansen die je nu niet ziet
Maak eerder slimme keuzes
Denk out of the box en verder
inzicht krijgen - jolanda wicherson

"Voor de ondernemer die niet zozeer zit te wachten op een marketinggoeroe maar wel een mentor zoekt die helpt om de keuzes te maken die passen bij jou."

Voordelen

De voordelen zijn helder. Ik voorkom dat je maar doordendert. Of dat je juist gaat op momenten dat je stilstaat. Of dat je ingewikkelde routes uitzet voor een plan waar we ook een korte doorsteek hadden kunnen maken. Soms zie je de mogelijkheden om je heen over het hoofd. Of wordt het zoveel simpeler als je even gebruik maakt van je netwerk. Niet alleen wat en hoe maar ook mét wie.

Nadeel

En mag het een beetje concreet?

Wat werkt voor de één, werkt niet altijd voor de ander. Voor de één is dat online werken, voor de andere old skool netwerken. In elk geval heb ik géén vaste methode die ik je verkoop. Ik luister naar je, stel vragen, strooi met ideeën en wakker het vuurtje in je aan om dingen zo te doen dat ze ook echt van jou zijn.
Daar sta ik om bekend en daarmee pak jij meer leiderschap in je onderneming.

Wat denk je ervan…. Datum prikken?

Moeite met kiezen?

Bel maar. Dan wordt het snel helder.

Eerst zien dan geloven?

>
Scroll naar boven