Heb jij grip op je onderneming?

Speciaal voor ondernemers die hun bedrijf echt een stap verder willen brengen, organiseren wij in samenwerking met House of Coherence, de praktische training Coherent Ondernemen. Een traject waarin je in 4 dagdelen met andere ondernemers gaat werken aan je bedrijf. Dit alles doe je aan de hand van een handig werkboek en persoonlijke coaching.

Samen met andere ondernemers

In de training Coherent Ondernemen werk je samen met andere ondernemers uit de regio aan meer bewustwording op jouw onderneming. Hoe functioneert je bedrijf? Welke doelen streef je na? Welke rol neem je zelf in, hoe zorg je voor eigenaarschap in je team en wat zijn thema’s die je aandacht vragen?

In vier sessies ga je samen met deze fundamentele vragen aan de slag. Weg uit de waan van de dag help je elkaar om vanuit een helicopterview naar je onderneming te kijken, hierbij de belangrijkste opgaven bloot te leggen en te werken aan jezelf, je team en je bedrijf.

Unieke aanpak

Vier inspirerende bijeenkomsten

Je komt vier keer met een groepje bij elkaar. Twee trainers vergroten je kennis met theorie. Daarnaast leer je van elkaar aan de hand van praktijkvoorbeelden. Door de kleine groep is er veel ruimte voor interactie.

Resultaat van de training:

De investering bedraagt 1.250,-- excl. btw.

MKB’ers in de provincie Flevoland kunnen in sommige situaties een subsidie aanvraag doen voor deze training.

Wat denk je ervan…. Datum prikken?

>
Scroll naar boven