Bedankt voor het aanvragen van een belafspraak

Als werknemer zou je waarschijnlijk regelmatig cursussen en trainingen krijgen aangeboden om ervoor te zorgen dat jij jezelf beter leert kennen.

Logisch, want zelfkennis is een enorm handige tool om je communicatie, je efficiency en je omgang met anderen te verbeteren. 

Als ondernemer mis je die trainingen.

Terwijl ik elke keer als businesscoach weer constateer: je kunt alleen groeien met je onderneming als je zelf ook groeit.
Daarom is inzicht in je eigen gedragstype een hele mooie eerste stap.

Sta jij in de wacht-stand? Ben je zo’n typische probeerder? Of ben jij absoluut een ondernemer in de ‘wil-stand’? 
Of heb je eindelijk alles naar je hand gezet en ben toe aan een volgende uitdaging?

Doe de test in 3 minuten, vul je mailadres in en ontvang de antwoorden in je mailbox

8 eenvoudige vragen op een complex vraagstuk

In 8 vragen geef je jezelf een beetje bloot.

Als waardering daarvoor, verwerk ik je antwoorden in een korte rapportage die je per mail krijgt toegezonden. De test is geen flauw samenraapsel van voor de hand liggende vragen. Ik heb deze zelf ontwikkeld aan de hand van mijn ervaringen als gecertificeerd DISC-trainer in combinatie met de businesscoaching.

In deze test zit geen verkooptruc. Wil je aan de hand van mijn bevindingen wel graag werken aan je persoonlijke én zakelijke groei, dan verwijs ik je natuurlijk graag naar mijn aanbod. Want anderen helpen om te groeien is precies datgene wat ik het liefste doe!

Bonus

Als bonus ontvang je na je download ook maandelijks een nieuwsbrief vol tips en informatie. Je kunt je te allen tijde heel gemakkelijk uitschrijven en je e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden.

>
Scroll naar boven