He ondernemer, zal ik een stukje met je meelopen?

Ik ben Jolanda Wicherson. Al meer dan 15 jaar coach en train ik andere ondernemers in verschillende fases in ondernemerschap. Een starter heeft andere vraagstukken, dan een ondernemer die graag wil groeien en al wat verder is. Ik ben blij en dankbaar dat ik al meer dan 1.000 ondernemers succesvol geholpen heb in het persoonlijke en zakelijke groeiproces.

  • Ondernemers die nog in de beginfase zitten. Nog niet weten wie zij het liefst willen helpen. Twijfelen of ze kunnen verkopen. Hulp nodig hebben bij hun zichtbaarheid. Ik loods je door die opstartfase heen. En klanten te vinden en aan je te binden.
  • Of voor die ondernemers waarbij de basis staat. Hoe zorg je dan dat je meer uit je bedrijf haalt. Dat verkoopgesprekken beter verlopen. Dat je omzet gaat groeien. Zonder harder te werken. Hoe zorg je dat je in je bedrijf de beste versie van jezelf wordt.
  • En ik help ondernemers die al succes hebben met hun business. Die gebruik willen maken van online mogelijkheden. Hun eigen online programma willen maken en dat vervolgens met succes willen verkopen. Kies je voor mij, dan krijg je mijn team erbij.

Interesse? Bekijk hier wat ik kan bieden:

Individuele coaching

Ondernemen met succes

Next level

Kickstart Online Ondernemen

Hol van de Draken

Kun je mij overtuigen van je potentie?

Next level

Met de expertise van Jolanda, Meta, Ronald en Laura kon ik mooi stapsgewijs groeien. Hun kennis sluit naadloos op elkaar aan. Dat is fijn, je hoeft niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Het resultaat: in 4 maanden tijd groeide mijn lijst van 600 naar 3600 namen en verdubbelde ik mijn omzet. Dit is nog maar het begin! Mijn agenda vult zich werkelijk nog dagelijks met nieuwe opdrachten. Zonder enige inspanning van mij...het systeem doet zijn werk.

Harmen Scholtalbers

Harmen Scholtalbers

Wielrenschool

Een goede business coach is essentieel

Als er iemand is die voor mij het verschil heeft gemaakt in mijn ondernemerschap dan is het Jolanda wel. Zoals iedere startende ondernemer weet, is voor jezelf beginnen -op zijn zachts gezegd- spannend. Inmiddels heb ik meer vraag, dan dat ik aankan. En de trajecten die ik doe, passen precies bij mij.
Ik weet niet of mij dit ook gelukt was zonder Jolanda. In de opstartfase als ondernemer.

Mireille Veenhuis

Merkwaardig Verschil

Gratis voorproeven kan ook.
Download hier de super praktische weggevers die je verder helpen.

Helder en effectief

Door het traject bij Jolanda weet ik wie mijn ideale klant is, heb ik helder vanuit welke waarden ik werk en is mijn omzet binnen een jaar verdubbeld. Jolanda heeft een warme persoonlijkheid, ziet veel mogelijkheden en heeft het talent om snel tot de kern te komen. De stappen die ze aanbiedt, zijn helder en effectief. Door onze gesprekken ben echt in beweging gekomen én blijf ik heel dicht bij mijn persoonlijke missie

Marjan van Houwelingen

Krachtig in beeld en tekst

Zelfvertrouwen en de ‘Can Do mentaliteit’

Jolanda wist op het juiste moment in mijn leven de juiste dingen te zeggen en de juiste vragen te stellen, waardoor ik besloot van mijn passie mijn werk te maken.
Ik durfde ineens.
Zij gaf mij het zelfvertrouwen en de ‘Can Do mentaliteit’.
Ik krijg altijd veel energie van haar. Zij is een voorbeeld voor mij.
Ik zal haar altijd dankbaar blijven. Mijn bedrijf gaat nu als een tierelier

Quirine Veth

Working Future

Even bellen?

De ultieme businesscoach bestaat niet. Maar de ene coach past wel beter bij jou dan de ander. Of het klikt, weet je eigenlijk direct als je elkaar spreekt. Ja toch? Als je mijn aanbod al hebt bekeken, hoef ik je daarover niets meer uit te leggen.

Maak gewoon even een belafspraak. Dan hebben we ook jouw kant van het verhaal en kun je makkelijker en sneller bepalen of je met mij in zee wilt.

Mijn grootste talent? Ik maak de dingen duidelijk. Zie het goud. Ontdoe je van ballast. Ik ontdek je ware potentieel...

>
Scroll naar boven