Ik geloof in jou

En in je eigen koers varen!

Op weg naar meer regie over je bedrijf?

Ik ben Jolanda Wicherson, mentor, trainer en coach. Draai al jaren mee in het bedrijfsleven, met veel ervaring als leidinggevende en in het MT. Heb inmiddels toch wel honderden startende en gevestigde ondernemers geholpen om hun dromen concreet te maken en hun zakelijke doelen te realiseren.

Natuurlijk heb ik óók dat boek geschreven. Was ik in een ver verleden Flevolandse Zakenvrouw van het jaar. Ik sta nog altijd regelmatig ergens als spreker op podia en train teams op het vlak van communicatie, klantgerichtheid en samenwerken.

Al die jaren was ik ook gewoon keihard aan het werk. Niet voor de hobby, maar als kostwinner. Omdat het moest maar ook omdat ik het wil. Iets met de aard en het beestje… en iets met resultaatgericht…

Jolanda Wicherson is spot On
Jolanda Wicherson is spot On
Jolanda Wicherson is spot On
>
Scroll naar boven