Helemaal in de wolken…

Wat heb ik een gave week achter de rug. Ik was echt in de wolken!
Dat het winnen van de titel ‘Zakenvrouw van Flevoland 2015’ binnen mijn vakgebied, zo veel te weeg zou brengen, had ik van te voren echt niet kunnen bedenken.

En wat is het ongelofelijk fijn om zoveel waardering te krijgen voor mijn werk. Een overweldigend aantal hartverwarmende reacties, lieve mailtjes, bloemen en cadeautjes. De regionale televisie en radio hebben er aandacht aan besteed. En er zijn zelfs al diverse mooie aanvragen binnen gekomen.

De gevolgen zijn nu, een week later, al zo voelbaar en tastbaar. Heerlijk!
Dit gevoel wilde ik graag met je delen. Maar er is nog iets dat je van mij tegoed hebt:

Tijdens de feestelijke avond van de nominatie mocht ik mijn droom waarmaken. Op een groot podium, voor een publiek van 250 dames en heren, mocht ik een toespraak houden. Een pitch van 2 minuten. Je kunt deze pitch hier terugkijken en daarna heb ik een leuke opdracht voor je.

Heb je de video bekeken? En heb jij ook een droom voor ogen?

Dan vraag ik je dit: Blijven jouw dromen bij dromen alleen? Of ga jij werkelijk stappen zetten?
Ik ben ontzettend benieuwd naar jouw dromen, hoe groot of hoe klein ze ook zijn. Durf jij het aan om ze met mij te delen? Het uitspreken, opschrijven en delen van je droom is immers de eerste stap om het waar te maken. Je stelt het je voor; hoe zou het zijn als het echt zo was?

Ik wil graag helpen om die droom waar te maken. Je te steunen en adviseren als je op een lastig kruispunt staat. Je droom volgen brengt altijd moeilijke keuzes met zich mee. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het heel prettig is, als er iemand naast je staat die je daarin steunt.

Die droom is van jou. Die mag je met beide handen aanpakken! Ja, het zal een uitdaging zijn. Je moet er hard voor werken en het zal echt niet altijd eenvoudig zijn, maar wat zal je er ook een voldoening uit halen. Ongelofelijk blij van worden! Zoals ik genoot van dat moment op het podium. 2 Prachtige minuten. Een droom waar ik vol voor ging en die nog zoveel moois zal brengen. Dit is immers nog maar het begin. Ook voor jou.

Daarom vraag ik je mij een e-mail te sturen naar aanleiding van mijn pitch. Omschrijf daarin jouw droom. De komende 5 weken ontvang je dan van mij iedere week een tip om aan de slag te gaan met jouw dromen.

Ik wens je heel veel succes!

>
Scroll naar boven