Ik wens je een lancering …

Afgelopen vrijdag was het feest. Lucinda Douglas en Jan-Willem Seip lanceerden het boek: Sales is Sexy. Ik ben voor het boek geinterviewd en diverse keren ook genoemd. Lucinda is al heel lang fan van het Acquisitiebord en ook het bord is uitgebreid beschreven in het boek. Super tof natuurlijk.

Spreken

Geweldig leuk dat Lucinda mij vroeg om tijdens de lancering van het boek een woordje te doen. Die gelegenheid heb ik met beide handen aangegrepen. En niet om mezelf aan te prijzen, maar om een wens uit te spreken.

DSC_3359

Ik wens je een lancering

Ik heb een wens uitgesproken. Een wens aan al die 70 ondernemers in de zaal. Zo begon mijn betoog: twee jaar geleden toonde een vriendin van mij haar boek aan publiek. Het was een feestelijk moment. Tijdens die avond ontstond bij mij het verlangen om ook met mijn kop boven het maaiveld uit te steken. Zichtbaarder te worden dan ik tot dan toe was. “ik ga ook iets lanceren” dacht ik. DE manier om mezelf te onderscheiden!

De dagen erna spookte deze gedachte steeds door mijn hoofd. En toen ik drie maanden later de lancering van het Acquisitiebord vierde, wist ik het. Het zat er al veel langer. In mijn hoofd. Op een bepaald moment moet er gewoon aanleiding zijn om al je kennis en ervaringen om te zetten in iets concreets. Een boek, een product of iets anders.

Het mooie van dit verhaal is, vind ik, dat jij het ook kunt. Realiseer je dat het er allemaal al is. Nu wellicht nog niet zo zichtbaar. Nu nog verscholen achter belemmerende gedachten, gebrek aan tijd etcetera. MAAR HET IS ER!

Het smaakt naar meer

Ik kan je ook vertellen dat zo’n lancering naar meer smaakt. Inmiddels heb ik een eBook geschreven, kun je binnenkort mijn spel ZAKELIJK VRIENDEN MAKEN spelen en geef ik in september samen met Huib van der Wal (o.a. uitgever) een echte GLOSSY uit …

Wil je onderzoeken wat datgene is wat jou onderscheidend maakt? Wat het voor jou mogelijk maakt om zichtbaarder te worden?

Wil jij je persoonlijke groei combineren met een praktisch plan voor je bedrijf, geef je dan op voor mijn exclusieve tweedaagse op 22 en 23 mei a.s. Er zijn nog twee plekken vrij.

info@jolandawicherson.nl

>
Scroll naar boven