Is dit het nu?

Een aantal jaren geleden startte ik voor mezelf. Met veel plezier koos ik een doelgroep die super blij is met mijn hulp.
Mijn weken vullen zich en zo kabbelde het de afgelopen periode voort.
Ik plaats op gezette tijden wat op facebook, stuur af en toe een nieuwsbrief en heb ook al de lokale krant gehaald. Omzet stijgt ieder jaar een beetje.

Tot zover niets aan de hand zou je zeggen.
Toch wel…. ER MOET IETS GEBEUREN!
Het gaat me niet snel genoeg.
Loop af en toe wat vast in mijn eigen gedachten.
Is dit waar ik van droomde?
Haar ik hier voldoende voldoening uit?
Of is er meer uit te halen? Zowel in persoonlijk als in zakelijk opzicht?

Herken jij je hierin?

Op vrijdagmiddag organiseerde ik hierover een lunchbijeenkomst. Het was een bijeenkomst om “lotgenoten” te ontmoeten en te verkennen wat nog meer mogelijk was. Deze “lotgenoten” voldeden aan het profiel zoals ik het hierboven omschreef. Deze mensen waren al meerdere jaren bezig en hebben een vaste bron van inkomsten, maar wel met het gevoel dat er meer uit te halen valt. Het was een bijeenkomst vol inspiratie en nieuwe ideeën.

Ik organiseer deze lunch een paar keer per jaar. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de eerstvolgende!

Ik heb die code inmiddels gekraakt.
En weet hoe gaaf het is om die groei door te maken.
Om boven jezelf uit te stijgen. Dat gun ik jou.
Wil je weten hoe het zit… Meld je dan nu aan!

>
Scroll naar boven