Richard Westveer tijdens een training

Multi level marketing: een verdienmodel

Een jaar of 30 geleden was ik al in loondienst. Ik had best een leuke baan en voldoende tijd voor hobby’s. Niets meer aan doen zou je zeggen.
Een kennis van mij vroeg me of ik er behoefte aan had wat “bij te verdienen”. En zo belandde ik op een interessante bijeenkomst. Van NSA, iets met waterfilters. En op basis van MLM: multi level marketing.

Ik had er destijds nog nooit van gehoord. Maar ik ervoer al wel snel dat er felle tegenstanders zijn, maar ook voorstanders. Ik moet je zeggen dat ik destijds een toptijd had. En super veel heb geleerd. Over wat ik wel belangrijk vind bij ondernemen en vooral ook wat niet.

Nu zoveel jaren later. Ik heb geen waterfilter in het aanrechtkastje. Nooit gehad ook. Ik heb wel een verdienmodel. En weet er inmiddels aardig wat van. Multi level marketing is er nog steeds. En het kan een heel mooi verdienmodel zijn.
Mits…..

Open werkmiddag over multi level marketing

Ik vind het eigenlijk een heel interessant onderwerp om wat verder uit te diepen.
En dat gaan we doen tijdens de open werkmiddag op DINSDAG 4 april a.s. om 13.00 uur.
Richard Westveer is te gast. Hij werkt met pure oliën, op basis van multi level marketing.

Gastspreker Richard Westveer vertelt ons over dit verdienmodel:

  • Wat is het nu precies?
  • Waar moet je op letten?

Het is niet mijn bedoeling om iedereen aan deze vorm van verdienmodel te krijgen. Ik wil meer met elkaar praten over verschillende verdienmodellen. En MLM in het bijzonder.
Jullie zijn van mij gewend dat het vooral een hele boeiende en leerzame middag zal worden.

Ben je benieuwd? Wil je erbij zijn op dinsdagmiddag 4 april? Stuur me een mail.
De Open Werkmiddag wordt gehouden op mijn kantoor in Emmeloord, Noordzijde 6a.
Heb je ervaring, dan mag je dat ook delen.

>
Scroll naar boven