Next level: stap je in of blijf je wachten?

Voor een prijs van 47 euro excl. btw per maand. En ja, daar kun je ook andere dingen voor doen. Uit eten gaan. Of naar de sportschool. Dan groei je ook. In calorieën, of in spieren. Maar wil je zakelijk groeien? Zodat je kunt investeren in alles wat je daarna maar wilt? Misschien wel én die etentjes én die personal trainer?

Vorige week heb ik je nog even in spanning gehouden….Nu mag het hoge woord eruit.
Want wellicht heb je meegekregen dat ik afgelopen jaar een enorme groei heb doorgemaakt.
Waarvoor ik, dat even eerst, super dankbaar ben.
Maar ik ontdekte ook de keerzijde van dit verhaal.
Waarmee ik doel op het beperkt aantal uren in een week…  

Ik wilde niet altijd alleen maar aan het werk zijn, maar wel nieuwe kennis blijven vergaren en delen. Nog veel meer dan ik afgelopen jaren heb gedaan. Ken je die citaten over dat hoe méér je weet, des te meer je ook ontdekt wat je allemaal nog wílt weten? Nou, dát dus.

Daarom heb ik in 2019 – achter de schermen – hard gewerkt om al mijn kennis om te zetten in een prachtig online programma. Niet alleen mijn kennis trouwens. Ik ben gaan samenwerken met een team. We zijn alles online gaan zetten. Het is nog steeds mijn verhaal voor jou, maar dan met gastlessen van experts die er net hun eigen sausje overheen gooien… zodat het voor jou nóg helderder wordt.
Ja, voor jou.
Want inmiddels zijn er 43 ondernemers die gebruik maken van de online leeromgeving.
Zij stapten in op het moment dat alles nog in de kinderschoenen stond.
Maar nu gaan we een stap verder.
En dat programma komt nu voor jou als nieuwsbrieflezer beschikbaar.

Onderwerpen belangrijk voor ondernemers
Focus, mindset, verkopen, marketing. De must knows op het vlak van ondernemerschap, in de volle breedte zoals je die van mij gewend bent.

In de vorm dat bij jou past
Filmpjes, lessen, opdrachten en nog veel meer om jou verder te coachen.

Onbeperkt toegang
Wanneer jij wilt. 24/7. In je eigen volgorde. Een jaar lang lid, en per maand te betalen.

Een mooie bonus voor alle deelnemers
Gaaf is ook dat je input krijgt van een aantal geweldige partners van mij. Mensen die niet alleen mijn groei faciliteren, maar ook achter de schermen hebben bewezen dat ze mijn klanten steeds een stap verder helpen.

  • Ronald Jagt bijvoorbeeld, die je haarfijn uitlegt hoe je emailmarketing in kunt zetten.
  • Amanda Hendriks die je de kneepjes van LinkedIn leert.
  • Dirkje Vantournhout over het gebruik van Facebook en Google Analytics.
  • Laura van Esveld over adverteren op Facebook.
  • Meta Groot Antink over briljante websiteteksten.
  • Marjan van Houwelingen over je zichtbaarheid online en de juiste look and feel.
  • Willy Feikens over financiën. 
  • En Gerdi Wicherson (ja, mijn zus) als je meer persoonlijke belemmeringen ervaart die je tegenhouden in je ondernemerschap.

Hoe uniek is dit?
Uniek! Want deze kennis is gebaseerd op al mijn eigen ervaringen als ondernemer, alle trainingen en coachingsuren waarvan ik zelf zo groeide én op alle gesprekken met klanten. Maar het is uniek dat je met dit programma, ook zoveel kennis krijgt aangereikt vanuit de eerste hand van andere experts. Dat je live vragen kunt stellen. En dat je hiermee dus ook zelf kunt gaan werken met mijn team… mensen die ik met zoveel zorg heb uitgezocht en die ik nu met jullie ga delen.

Onze stok achter de deur voor jou …
Natuurlijk weet ik dat er talloze online programma’s zijn. En misschien heb jij ook wel eens iets gekocht waar je achteraf weinig mee hebt gedaan. Of er ligt iets in je kast dat je geheel bent vergeten 😊. Daarom doen wij het nu anders. Je bent vrij om de onderdelen te doorlopen in je eigen volgorde.

En onze ‘máár…’ voor jou!
Maar we houden je wel bij de les!
Elke twee weken, dus 2 x per maand (!), stuur ik je een uitnodiging voor een live sessie over een thema, of met een gastexpert. Daarbij kun je live meeluisteren, meepraten en je vragen stellen. En ben je er niet, dan kun je de opname achteraf terugkijken. Inspiratie en motivatie om juist dán dat ene onderdeel van je business een flinke boost te geven. Met kleine stappen tegelijk kom je verder en ik zorg ervoor dat je stappen blíjft zetten, dat beloof ik!

En we kunnen ook allemaal samen sparren en vragen stellen en beantwoorden
Verder hebben we de Facebook community. Uiteraard, zou ik zeggen. Ook hier kun je je vragen stellen aan de experts. Je ziet hier de reminders voor alle live sessies en alle leuke offline activiteiten die we spontaan organiseren. En je kunt ervaringen delen met andere deelnemers: ook jullie blijken soms enorm goed bij elkaar te matchen.

Eigenlijk is het wel héél veel.
Maar goed, je kunt er ook héél veel mee groeien. Onbeperkt eigenlijk, want in 2020 blijf ik dit platform aanpassen en uitbreiden.
Jij kunt nu instappen. Per direct, met deze link.

Jouw prijs is 47,— excl. btw per maand. En ja, daar kun je ook andere dingen voor doen. Uit eten gaan. Of naar de sportschool. Dan groei je ook. In calorieën, of in spieren. Maar wil je zakelijk groeien? Zodat je kunt investeren in alles wat je daarna maar wilt? Misschien wel én die etentjes én die personal trainer?
Aan jou de keuze!

Voor € 47,-  stap je nu in. Ongetwijfeld gaat die prijs nog een keer omhoog. Maar voor jou blijft deze prijs gelden. Tenminste, als je nu instapt. Om maximaal gebruik te kunnen maken van onze kennis en ervaring, ga ik ervan uit dat je in eerste instantie 12 maanden aansluit bij deze inspirerende community. Daarna blijf je lid voor deze prijs, maar kun je maandelijks opzeggen. Niet dat ik denk dat je dat dan wilt, maar het kán.
 Hoor jij erbij, de rest van het jaar? Ik zie je graag, dat weet je!

Yes, dit laat ik niet lopen!

>
Scroll naar boven