Pitch je plan

De ideeën heb ik wel… maar …. als ik dan de volgende dag wakker wordt… dan roepen die ideeën zoveel vragen op … dat ik het erbij laat…”

Alweer 17 jaar geleden zat ik niet lekker in mijn baan. In mijn functie werd verwacht dat ik meer dan fulltime moest werken. Ik was zwanger van mijn tweede kindje… en de lat lag hoog. Mijn collega’s waren top, maar mijn baas een draak. En ik kwam niet voldoende uit de verf.

En ik had altijd best ideeën. Ook om mijn eigen bedrijf te beginnen… maar het bleef er vaak bij. Ik raadpleegde mijn vader. Boekhouder. En wat denk je? Hij vond het geen goed plan om mijn zekerheden op te zeggen. Mijn vriendin, die al een tijdje een eigen bedrijf had, vond mijn plannen briljant.

Wie moet ik geloven? Hoe weet ik of dat wat ik in mijn hoofd heb, levensvatbaar is? En of het werkt…

Pitch je plan!
Als je onderneemt of je bent nog in loondienst… dan heb je soms plannen die op niets uitlopen. Misschien heb jij jezelf zelfs concrete doelen gesteld, heb je je van alles voorgenomen. En in theorie weet je natuurlijk al lang dat het slim is om je ideeën uit te werken. Zover komen de meesten ook nog wel.

Maar voor het realiseren van ideeën is het niet genoeg om alleen je hoofd overuren te laten draaien.

  • Twijfel je? Wat nu de volgende stap is?
  • Weet je niet helemaal zeker of je dit wel wil?
  • Krijg je van je omgeving steeds andere inzichten?
  • Baal je ervan dat je de knoop niet doorhakt?

Tobber niet langer rond!
Pitch je plan.

Wil je je ideeën tegen een onafhankelijk iemand aanhouden?
Zonder oordeel? Verhelderend….

Voor deze maand heb ik een leuke actie bedacht.💡 Pitch je Plan 💡

Ik heb plek voor 4 mensen (mogen ondernemers zijn, hoeft zeker niet) die een idee hebben. Maar waarbij het niet lukt om dat idee van de grond te krijgen. En zich afvragen of het wel zo’n goed idee is. En helderheid willen of ze het idee wel willen uitvoeren…
Het kan dus ook best zijn dat de conclusie is dat het niet bij jou past. Of niet nu…

Meld je aan
Wat we gaan doen? We maken samen een Persoonlijk Kompas. Dat persoonlijke kompas geeft je de antwoorden.

Doe je mee?
Er zijn geen kosten aan verbonden…
Ik ga kiezen uit de leukste inzendingen!

>
Scroll naar boven