Wat is jouw drijvende kracht?

Mag ik je allereerst alle goeds wensen voor het nieuwe jaar?!

Mijn jaar is super begonnen. Met een heerlijk weekje Marrakech met mijn gezin. Genieten van de kleuren, het heerlijke eten, de mensen en de zon!
Uiteindelijk is dat waar ik het allemaal voor doe. De bekroning op de inspanningen die ik lever voor mijn bedrijf. Om te kunnen genieten van mijn gezin en de vrijheid die vakantie geeft.

Waar doe jij het eigenlijk voor?

Soms als het lastig gaat (dat ken ik natuurlijk ook) is ondernemen een zoektocht. Soms ook heel pijnlijk. Je komt jezelf tegen. Je angsten, frustraties.

Wat was je drijvende kracht?
Het is belangrijk om dat voor jezelf duidelijk te hebben. Het geeft je een doel om 100% voor te gaan. Wat drijft jou? Als je dat kunt uitstralen, kost ondernemen veel minder moeite. Het werkt aanstekelijk. Mensen willen er meer over weten.

Wat haal jij voor jezelf uit het succes van je bedrijf?
Een inkomen?
Prestige?
Onafhankelijkheid en vrijheid?
Een voldaan gevoel?
Het idee iets bij te dragen aan een betere wereld?

Door antwoord te geven op deze vragen krijg je energie, passie en bevlogenheid om een succes te maken van je bedrijf. Zet je je niet voor de volle 100% in, dan kan het resultaat ook nooit 100% zijn. Hoeveel loop je dan mis aan resultaat? Niet alleen voor jezelf, in de vorm van voldoening of omzet, maar misschien nog wel belangrijker: hoeveel moet jouw doelgroep missen van jouw product of dienst? Zij hebben immers een probleem of behoefte en jij hebt daar een mogelijke, misschien zelfs de enige of de beste oplossing voor. Ze moeten jou dus kunnen vinden! En als ze je hebben gevonden, dan wil je dat ze het voelen; die positieve energie, passie en bevlogenheid waarmee jij je werk doet.

Mooi om dit zo aan het begin van het jaar te overdenken. En weer in de juiste flow te komen. Ik merk dat het bij mij alweer ongelofelijk borrelt. Heb hele gave plannen voor dit jaar, waar ik nu nog niet al te veel over kan zeggen…. Ik hou je op de hoogte.

Kun je niet wachten en wil je samen met mij op zoek naar wat jou drijft? Voor 5 trouwe lezers onder jullie heb ik daarvoor een fantastisch aanbod. Ik ga je een halfjaar lang helpen om het maximale uit je bedrijf te halen op basis van datgene wat jij het allerliefst doet.

Ben je benieuwd wat dat voor jou kan betekenen? Stuur me even een persoonlijk berichtje.
Dit aanbod geldt alleen deze week (tot en met vrijdagavond) en is voor maximaal 5 personen.

>
Scroll naar boven