Jij bent een Held!

Jij bent een Held!

Geen idee of iemand je al eens zo genoemd heeft. Nee? Dan ben ik de eerste. Je bent een held. Want kijk nu eens naar jezelf. Je hebt een heldenstap gezet. Nog niet eens zo lang geleden. Om je droom na te jagen. De droom die je misschien al best een tijdje had. Om mensen te helpen. Echt verder te helpen. Op een manier die bij jou past. Niet meer voor een baas, maar helemaal zelfstandig! Maar de stap was steeds te groot. De stap om er helemaal voor te gaan. Voor het ondernemerschap.

Bij mij is het inmiddels alweer 14 jaar geleden. Maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik weet nog hoe zoekende ik was. Ik voelde me alles behalve een held. Held op sokken misschien ….

Honderdduizend keuzes die je moet maken. Met als rode draad; hoe ga ik straks aan die klanten komen…wat ga ik ze straks aanbieden …. en hoe vinden ze mij.

Ondernemerschap is een zoektocht. En wat nu zo mooi is …. Je hoeft het avontuur niet alleen te ondernemen. Want er zijn ons Helden voorgegaan. We hoeven alleen maar de draad van de route van de held te volgen. De Reis van de Heldin is een reis die ieder mens mag maken. En daarin heb je al prachtige stappen gemaakt:

Je bent opgeroepen tot het avontuur……..
Je hebt weerstanden overwonnen (er waren duizend en één redenen om niet aan de roep te beantwoorden. Wie denk je wel dat je bent? Dat is toch niets voor jou? Je kunt ons toch niet in de steek laten? Etc. Maar je hebt het besluit genomen. En je hebt nu al ervaren dat er veel meer mogelijkheden zijn dan dat je ooit voor mogelijk had gehouden.
Je hebt besloten je weg te kiezen, Held die je bent! En je hebt in het begin misschien wat hulp gehad…
Maar de weg van de reis lijkt soms onbegaanbaar. Je ervaart beproevingen.
Die je soms overwint. Joehoe! Je comfortzone breidt zich langzaamaan uit!
Maar er zijn ook nog zoveel vragen.

En eigenlijk heb je de behoefte aan iemand die tijdens deze uitdagende reis een stukje met je meeloopt ….

Dat kan!

Vanaf 2 maart…

De Reis van de Heldin

 

>
Scroll naar boven