Welke treinen rijden er bij jou?

Weet jij precies waar je heen gaat en welke treinen je op welk moment wilt laten rijden?

Hier heb ik het over tijdens mijn webinar (je kunt je hier aanmelden).
Misschien is het eindstation voor jou al wel helder. Waar wil je over 3, 5 of 10 jaar staan met je bedrijf? Qua omzet, vrije tijd, klanten en jouw energieniveau.

Maar waar je ook bij mag stilstaan, is dat je daar komt via verschillende tussenhaltes.

Misschien had je al een trein naar je offline aanbod. En dat liep best lekker.

Maar nu komen er minder klanten. En zou je eigenlijk wel een treintje ervóór willen hebben. Een treintje die geïnteresseerden bij jou naar binnen rijdt voor een kennismaking. Een marketingtreintje dus.

Of je had die grote trein al. Maar je bent zo gegroeid…  Je wilt samen met jouw klanten uit die eerste trein, ook naar een volgend station. Dus wil je een vervolgtrein. Die bij B begint en bij C eindigt, en welke route lijkt jou dan de allermooiste?

Het grote voordeel van treintjes is dat ze zélf rijden. Je moet ze wel aankopen natuurlijk. Inrichten. Dienstregeling maken. En een hoop energie in steken. Maar dán.. als dat treintje rijdt… dan worden het rondjes. Ze doen het zelf. Ook als jij zelf inmiddels even lekker achterover leunt. Of als je vrolijk naar een ander perron bent gelopen om daar een nieuw treintje neer te zetten. 

Hoe zit het met jou? Voel jij je al een beetje de NS of heb je een wat zwaarder locomotiefje opgetuigd? Deel je gedachten, en je website of dienst, dan denken ik en mijn team graag met je mee!

Nog even over mijn webinar. Morgen 9 juni en donderdag 11 juni geef ik de laatste webinars voor de zomer. Beide keren om 10.00 uur.

Wil je er ook bij zijn? Benieuwd naar welke tips ik voor je heb om makkelijker te ondernemen? Inclusief inspirerende verhalen van bijvoorbeeld Natasja Bijl (media expert, auteur), Harmen Scholtalbers (wielrenschool) en Marjan van Houwelingen (ondernemersfotograaf). Je mag natuurlijk ook je eigen vragen stellen. Dus wees er snel bij om je aan te melden voor 1 van deze webinars. 

Klik hier om je voor 1 van deze gratis webinars aan te melden.

>
Scroll naar boven