“Vrouwen van 47 te oud voor lang haar en skinny jeans”

WhatsApp Image 2017-02-08 at 10.40.00Wat een belachelijk onderzoek kwam er op facebook voorbij. Over het feit dat vrouwen van 47 te oud zijn voor lang haar en skinny jeans. Dat je vanaf je 34e geen selfies meer mag maken en op je 40e moet stoppen met het leren van technologie.

Mag ik het daar zo ongelofelijk niet mee eens zijn…
Ik ben nu 49 en ik ben in de bloei van mijn leven. Ik voel me jong, uitgedaagd en draag soms skinny jeans.

Goed …. technologie vind ik af en toe wat ingewikkeld. Maar ook daarin zoek ik regelmatig mijn grenzen op en verleg ik ze.

Neem nou donderdag. Dan ga ik een workshop vloggen en editen volgen bij Layla van Egeraat…

Afgelopen weekend vierde ik mijn 13 jarig jubileum. Al 13 jaar onderneem ik alsof het een lieve lust is. En daarbij daag ik juist vrouwen boven de 40 uit om zichzelf te laten zien en daar maximaal sociale media en je website voor te gebruiken.

Wees trots op jezelf en laat je niet beknotten door wat mogelijk een ander van je denkt of wat zo’n belachelijk berichtje voorschrijft.
Vind je dat toch nog een dingetje? Dan wordt het echt tijd om je rug te rechten! Borst(en) vooruit en er voor gaan staan.

Om je daarbij te helpen heb ik een waanzinnig programma gemaakt voor de nodige ondersteuning en inspiratie daarbij De Reis van de heldin.

Pfff, ik laat me niets voorschrijven…

Succesvolle groeten,
Jolanda

>
Scroll naar boven