in beweging komen als ondernemer

Kom van die bank af!

Wat is voor jou een reden om in beweging te komen? Letterlijk, want als ondernemer zit je vaak achter je laptop. Maar ook figuurlijk. Hoe kom jij in beweging om als ondernemer te groeien? Ik help je graag: Kom van díe bank af!

Ik hou eigenlijk helemaal niet van sporten.
En dat is tegelijkertijd een overtuiging. Dat verhaal vertel ik mezelf al heel lang.
Ik vind het wel belangrijk goed in vorm te zijn.
Om gezond ouder te worden.
Mijn lijf goed te kunnen gebruiken.
Sinds een paar jaar sport ik actief.
En tot mijn verbazing ben ik het echt leuk gaan vinden.
Niet omdat het moet.
Maar heb een duidelijk doel voor ogen.

Met een personal trainer doe ik mijn oefeningen en verleg ik mijn grenzen.
Op dezelfde manier zoals wij dat nu ook samen doen.
Ik daag je uit om letterlijk in beweging te komen.
En te bewegen.

Motiveert dit je niet?
Ik vind het zelf fijn om bij deze opdracht eerst mijn kompas erbij te maken. Met mijn klanten werk ik eraan die uit te werken. Om zo te ondernemen, op een manier die bij je past.

Wat is voor jou belangrijk?
Het kan zijn, door de keuze die je hebt gemaakt vanuit je waarden, dat het heel logisch is dat “bewegen” een belangrijk onderdeel van je dagelijks leven gaat worden. Als je bijvoorbeeld voor de waarde ‘gezondheid’ hebt gekozen.

Zie je parallellen?
Ondernemer zijn kan vaak betekenen dat je veel achter je laptop moet zitten. Wanneer je lichaam zoveel stil zit is het heel goed om je daarna lekker uit te leven in de sportschool. Je kunt natuurlijk ook wandelen of yoga doen. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je beweegt, als je maar beweegt. Bewegen zelf geeft je lichaam namelijk meer energie en zorgt ervoor dat je je beter kan ontspannen. En niet alleen lichamelijk is sporten goed voor je, het is ook heel goed voor je hersenen.

Wat is voor jou een reden om in beweging te komen?
Motiveert het je om dat samen met anderen te doen?
Als stok achter de deur?
Probeer eens om hiervoor een coach in de arm te nemen…

Ik daag je uit… om te kijken of het halfjaarprogramma Klanten Vinden & Verbinden iets voor je kan zijn…

>
Scroll naar boven