Hypnose, ik had er baat bij op mijn 25e

Ik was een jaar of 25, toen ik voor het eerst van mijn leven onder hypnose ging.
En dat was mindblowing. Ik was directie secretaresse bij een woningcorporatie en werkte voor een directeur. We hadden niet helemaal dezelfde bloedgroep. En daar worstelde ik mee. Ik wilde zo graag dat onze samenwerking ging slagen! In die tijd volgde ik een cursus tot managementassistente om onze werkrelatie te verbeteren.

Volgens mij was het vooraf niet aangekondigd. Ik wist eigenlijk helemaal niet dat het met een hypnose was. Maar de uitkomt ervan heb ik mijn hele leven met mij meegedragen.
Zo ontzettend waardevol.

Waarom ik dit vertel?
Je bewuste denken en bewuste handelen, bepaalt voor 5% je gedrag. Dat is de reden waarom een doel nastreven op karakter moeilijk is. Je hebt een aantal weken de motivatie en wilskracht om ergens voor te gaan, en daarna val je terug in oude patronen. Ook al wil je het nu echt anders gaan doen, zolang jij dit op je bewuste niveau aanpakt, gaat er op dieper niveau weinig veranderen.

Het onderbewuste deel bepaalt voor 95% je gedrag. In hypnose kun je contact maken met dit deel van jouw brein. Wanneer je op een dieper niveau, jouw gevoelsleven, contact gaat maken met je missie, zal het makkelijker zijn om jouw doel na te streven en te behalen. Wat is de echte basis van jouw onderneming? En wat maakt jouw uniek? Wat is het verhaal achter jouw product of dienst?

Is hypnose gevaarlijk? Nee, hypnose is een volkomen natuurlijk verschijnsel. Je hoeft er niets magisch of paranormaals achter te zoeken. Hypnose is een staat van diepere trance. Je geest ontspant zich en focust zich compleet op je innerlijke gedachten. Je vergeet even wat er rondom jou gebeurt en je bent alleen bezig met wat je innerlijk denkt en voelt. Onder hypnose staat je onderbewustzijn volledig open voor beïnvloeding, suggesties en nieuwe ideeën.
Je verliest niet je bewustzijn en je behoudt steeds de controle over wat gebeurt.

De hypnose van toen heeft mijn leven veranderd. Het heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven en ik durf te zeggen dat het mij het succes heeft gebracht van de afgelopen jaren.

Tijdens de tweedaagse die ik organiseer eind september, speelt hypnose een belangrijke rol. Ilse Dekkers, hypnotherapeute, gaat ons in dit proces begeleiden.
Nieuwsgierig geworden?

Ik zal tijdens die tweedaagse mijn ervaring wat uitgebreider met je delen.. Geïnteresseerd? Ik bel je graag voor een vrijblijvend intakegesprek.

>
Scroll naar boven